Metoda vaření: Vařená jídla
Višňový džem
Višně jsou kyselé a nikdo je nemá moc rád. Jsou ale plné šťávy a výborné chutě a skvěle se hodí na džem. Každému, kdo ho ochutnal, moc chutnal. Musíte ho zkusit. Nebudete litovat.
By Olga Pokorná
Carpaccio z červené řepy
Červená řepa je zdravá, skvěle chutná a je velmi variabilní v přípravě pokrmů. Jedna z možných úprav je carpaccio. Carpaccio z červené řepy je skvělý a zdravý předkrm, příloha ke grilovanému masu nebo fresh salát.
By Olga Pokorná
Humus
Humus je pokrm, jehož základem je cizrna, tahini pasta a citrón. Je to oblíbený pokrm na Středním východě. Humus díky cizrně obsahuje velké množství bílkovin a proteinu. Dále obsahuje vitamin C, kyselinu listoovu a železo. Humus je rychlý, zdravý a výživný.
By Olga Pokorná
Ovesná kaše s jablky
Zdravá snídaně plná potřebných látek a energie pro naše tělo. Snídaně, která vám zaručí skvělý start a energii na celý den. Ovesné vločky jsou lehce stravitelné, obsahujíj vlákninu, pomáhají snižovat krevní tlak a pozitivně působí na nervovou soustavu.
By Olga Pokorná
Kuřecí steak s mrkví
Kuřecí maso je velmi oblíbené pro svoji jednoduchou a variabilní přípravu. Není tučné a je ideální při redukci hmotnosti. Tento recept je velmi jednoduchý a rychlý. Oceního každý, kdo nemá času na zbyt či zrovna nemá sílu vařit a chce si dát dobré a zdravé jídlo, aby jeho tělo načerpalo energii.
By Olga Pokorná
Pečený losos
Rybí maso našemu tělu velmi prospívá díky nenasyceným tuků. Losos má navíc velký obsah omega-3 a omega-6 mastných kyselin v jeho tuku, které jsou velmi důležité pro prevenci kardiovaskulárních chorob. Rybí maso by jsme měli konzumovat alespoň jednou týdně.
By Olga Pokorná
Hráškový krém
Vychutnejte si nasládlou chuť hrášku ve vynikajícíí krémové polévce. Svěží zelená barva a sytá chuť nasytí a budete se cítit skvěle. Hráškový krém si zamilujete.
By Olga Pokorná
