Metoda vaření: Grilovaná jídla

Kuřecí steak s mrkví

Kuřecí maso je velmi oblíbené pro svoji jednoduchou a variabilní přípravu. Není tučné a je ideální při redukci hmotnosti. Tento recept je velmi jednoduchý a rychlý. Oceního každý, kdo nemá času na zbyt či zrovna nemá sílu vařit a chce si dát dobré a zdravé jídlo, aby jeho tělo načerpalo energii.

By Olga Pokorná

Letní salát

Tento salát se hodí jako hlavní jídlo. Je vydatný, velmi chutný a díky kouskům panenky ho ocení u muži.

By Olga Pokorná

kuřecí steak 2

Velmi jednoduchý tip na luxusní oběd, který vám nezabere víc jak hodinu a velmi si na něm pochutnáte. Studený salát z brambor vás překvapí svou lehkostí.

By Olga Pokorná

Kuřecí steak 1

Tento salát vznikl, když probíhala tropická vedra v našich geografických délkách a šířkách. Člověk v těchto vedrech nechce nic moc dělat natož vařit a jíst. Tento recept je svěží a rychlý.

By Olga Pokorná

Roláda se špenátem

Tato roláda je variace štrůdlu na slano. Hodí se jako drobné pohoštění pro návštěvu. Může se podávat teplý, ale i studený chutná skvěle. Listové těsto, špenát a kuřecí steaky tvoří jemnou chutnou kombinaci.

By Olga Pokorná