By Olga Pokorná Hlavní jídlo, Vegetariánské Česká kuchyně, Thajská kuchyně Vařená jídla
Duben 23, 2018
10 MIN
20 MIN
30 MIN
800 ml - kokosové mléko
3 PL - yellow curry pasta (žlutá curry pasta)
1 ks - batáta - (nakrájená na 1,5 cm kousky)
2 ks - brambory - (nakrájená na 1,5 cm kousky)
4 ks - malé cibule - nakrájené na jemné čtvrtměsíčky
1 ks - červená paprika - (nakrájená na 1,5 cm kousky)
150 g - cizrna (24 hodin dopředu naložená ve studené vodě)
1 hrst - jarní cibulka - kolečka 1 cm
4 lžíce - rybí omáčka
Do hrnce dáme kokosové mléko a yelow curry pastu, rozmícháme ji v kokosovém mléce a za občasného míchání přivedeme k varu.
Během doby, co se nám prohřívá kokosové mléko, si nakrájíme batátu, brambory, cibuli a červenou papriku, přidáme do hrnce a necháme 20 Minuty povařit.
Nakonec přidáme jarní cibulku nakrájenou na kolečka nabobtnalou cizrnu a rybí omáčku, důkladně promícháme a necháme vařit na mírném stupni 2 Minuty.
Your review ...
All fields are required to submit a review.
Uložit do prohlížeče jméno, email a webovou stránku pro budoucí komentáře.