

Salát s cizrnou
By Olga Pokorná Saláty, Vegetariánské Česká kuchyně Syrová jídla
Únor 23, 2015
0.0
Luštěniny jsou bohaté na bílkoviny a vitamín B. Pro tento recept jsem zvolila cizrnu, která chutná skvěle v salátech. Kombinace salátů, rajčat a cizrny je chutná varianta salátu k svačině i k večeři. Skvělým doplňkem je redukce z medu a balsamica.
- Prep: 20 MIN
- Total Time: 30 MIN
-
20 MIN
10 MIN
30 MIN
- 2 porce
Postup
V míse smícháme polníček, rukolu, na kousky nakrájená rajčata a mozzarellu, cizrnu, arašídy, pokapeme 1 lžící olivového oleje a dle chuti přidáme sůl a chilli.
V malé misce si uděláme redukci. Smícháme 2 lžičky medu a 1 lžičku balsamica.
Salát rozdělíme do dvou misek a nakonec pokapeme medovou redukcí.
K salátu se hodí celozrnné pečivo či knäckebrot.
Copyright © Olga Pokorná