

Ovesná kaše s jablky
By Olga Pokorná Snídaně, Vegetariánské Česká kuchyně Vařená jídla
Únor 24, 2015
0.0
Zdravá snídaně plná potřebných látek a energie pro naše tělo. Snídaně, která vám zaručí skvělý start a energii na celý den. Ovesné vločky jsou lehce stravitelné, obsahujíj vlákninu, pomáhají snižovat krevní tlak a pozitivně působí na nervovou soustavu.
- Prep: 5 MIN
- Total Time: 10 MIN
-
5 MIN
5 MIN
10 MIN
- 2 porce
Postup
Vezmeme si naložené ovesné vločky, zcedíme zbylou vodu, dáme do hrnce, přidáme mléko, třtinovýcukr a za stálého míchání přivedeme k varu. Poté ješte 1 Minutu vaříme, aby nám kaše pěkně zhoustla.
Kaši dáme do misek, přidáme na malé kousky nakrájené jablko, posypeme skořicí a na závěr pokameme medem.
Copyright © Olga Pokorná