Ovesná kaše s jablky

By Olga Pokorná  ,     

Únor 24, 2015

0.0

Zdravá snídaně plná potřebných látek a energie pro naše tělo. Snídaně, která vám zaručí skvělý start a energii na celý den. Ovesné vločky jsou lehce stravitelné, obsahujíj vlákninu, pomáhají snižovat krevní tlak a pozitivně působí na nervovou soustavu.

  • Prep: 5 MIN
  • Total Time: 10 MIN
  • 5 MIN

    5 MIN

    10 MIN

  • 2 porce

Ingredience

100 g - ovesné vločky (12h naložené ve 200 ml studené vody)

200 ml - mléko

1 PL - třtinový cukr

1 ks - jablko

1 lžička skořice

2 lžičky medu

Postup

Vezmeme si naložené ovesné vločky, zcedíme zbylou vodu, dáme do hrnce, přidáme mléko, třtinovýcukr a za stálého míchání přivedeme k varu. Poté ješte 1 Minutu vaříme, aby nám kaše pěkně zhoustla.

Kaši dáme do misek, přidáme na malé kousky nakrájené jablko, posypeme skořicí a na závěr pokameme medem.

Copyright © Olga Pokorná

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.